Derfor skal du investere i lagner i topkvalitet

Mange tillægger ikke et lagen den helt store betydning. Det er blot et lag, der beskytter madrassen. Men faktisk bør vi lægge flere kræfter i at vælge de helt rette lagner, for der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten. Du fortjener det bedste underlag for din nattesøvn, og et lækkert lagen er den sidste prik over i’et på din seng.

Flere forskellige lagentyper på markedet

Når du er på udkig efter gode lagner, vil du støde på flere forskellige typer, hvoraf den mest populære er kuvertlagnet. Et kuvertlagen er beregnet til at bruges omkring topmadrassen og er således ikke lige så højt som f.eks. faconlagnet, der er skabt til springmadrasser og boxmadrasser. Selve sengen bliver ikke dækket med et kuvertlagen, men du får til gengæld dækning af hele det område, der er i kontakt med din krop i løbet af natten. Et kuvertlagen lægger sig perfekt over topmadrassen og danner en utrolig behagelig overflade.

Udover kuvertlagnet er der som nævnt faconlagnet, som dækker både topmadras og madras. Det kan skabe et mere ensartet udtryk til høje madrasser, da du kan dække de forskellige lag på en stilfuld måde. Desuden sikrer du, at din topmadras bliver, hvor den skal. 

Stil krav til komforten

Vi ved alle, at søvn er vigtigt. Derfor bør du skabe de bedste betingelser for at opnå en god nattesøvn. En måde at gøre det på er at vælge lagner af høj kvalitet. Hver nat ligger du på lagnet i flere timer med hele din kropsvægt, og af den grund skal du sørge for at stille krav til både pasform, materiale og komfort.

Dine lagner skal være fremstillet i slidstærke materialer og være behagelige at ligge på. Hvad et godt lagen er, kan være meget individuelt, da vi alle har forskellige behov og sover forskelligt. Lagner fremstillet i naturlige og holdbare materialer, såsom økologisk bomuld, er generelt et godt valg, da de har en lang levetid og giver god komfort. Ønsker du et lagen, der holder ekstra længe og føles endnu mere behageligt, bør du gå efter lagner med tæt vævning.

Udover at yde god komfort kan lagner også tilføre elegance til soveværelsesindretningen. Du har nemlig mulighed for at vælge lagner i mange forskellige farver, der matcher netop den stil, du går efter i soveværelset.