10 tips til at leve ved Middelhavet

1. Væn dig til varmen – Middelhavet er kendt for sit varme, solrige vejr, og det kan tage tid at vænne sig til varmen, hvis du ikke er vant til den. Sørg for at drikke rigeligt med vand og holde pauser i skyggen, når det er nødvendigt.

2. Omfavn det udendørs – Med så smukt vejr ville det være en skam ikke at tilbringe så meget tid som muligt udendørs. Uanset om du tager en afslappet gåtur langs stranden eller udforsker en af de mange vandrestier i området, så få mest muligt ud af det fri.

3. Lær om det lokale køkken – Middelhavskosten siges at være en af de sundeste i verden, og der er masser af lækre retter at prøve. Sørg for at smage nogle af de lokale retter, mens du er her.

4. Slap af – En af de bedste ting ved middelhavslivet er, at det handler om at tage det roligt og nyde livet. Vær ikke bange for at slappe af og tage dig god tid, mens du er her.

5. Udforsk den lokale kultur – Der er meget at lære om den rige historie og kultur i Middelhavsområdet. Sørg for at besøge nogle af områdets museer og historiske steder.

6. Udnyt vejret – Middelhavsområdet er kendt for sine milde vintre og lange, varme somre. Hvis du besøger landet om sommeren, skal du sørge for at drage fordel af det solrige vejr og tage en svømmetur eller solbade på stranden. Hvis du er hvis du besøger byen om vinteren, må du ikke gå glip af muligheden for at stå på ski i bjergene.

7. Besøg markederne – En af de bedste ting ved Middelhavslandene er de livlige markeder, hvor du kan finde alt fra friske råvarer til håndlavede varer. Sørg for at slentre rundt på nogle af markederne, mens du er her.

8. Prøv nogle nye aktiviteter – Middelhavet er et fantastisk sted at prøve nye ting. Uanset om det er at lære at dykke eller tage et madlavningskursus, er der masser af aktiviteter, der kan holde dig beskæftiget.

9. Lær nogle grundlæggende sætninger – Hvis du ikke taler flydende det lokale sprog, så gør en indsats for at lære nogle grundlæggende sætninger. Det vil gøre det meget lettere at kommunikere med de lokale og vil hjælpe dig med at få mere ud af din oplevelse.

10. Hyg dig – Middelhavet er et vidunderligt sted at besøge, og der er ingen grund til ikke at hygge sig, mens du er her. Tag dig god tid, slap af, og få mest muligt ud af din tid i denne smukke del af verden.

Så får du kun brug for dit wheat termotøj hjemme i Danmark fremover.