Indret dit hjem som en professionel

Der er faktisk intet i vejen for, at du nemt kan lære at indrette dit hjem som en professionel indretningsarkitekt eller designer. Her kan du læse mere og få nogle gode tips som tager dit hjem fra middelmådig til velovervejet med bare få greb.

Skal du renovere det hele?

Du tænker måske at du skal renovere det hele for at få styr på dit hjem, men sådan er det nødvendigvis ikke. Det kan godt være, at du kan nøjes med meget mindre indgribende løsninger.

Renovering tager tid, er dyrt og gør at man ikke kan bruge sit hjem i al den tid det foregår. Men nogle gange kan man klare sig med langt mindre, måske også uden at man selv ved det. Det handler om at se løsninger. Måske er det meget mindre der skal til?

Et strøg maling eller et lag tapet

Det kan faktisk være, at det eneste dit hjem trænger til for at få den nye, professionelle følelse, er et strøg maling eller et lag af tapet. For at afgøre dette, er det meget vigtigt at du forstår, hvordan det fungerer. Det er nemlig ikke sådan, at det løser alle problemer, men det kan løse mange.

Indretning handler nemlig i høj grad om stemning. Det er det mange glemmer, som ikke laver indretning som en del af sin karriere. De fokuserer i stedet alt for meget på tingene i sig selv, i stedet for at fokusere på stemningen i hjemmet. Det er nemlig det, der er altafgørende.

Find den rette stemning

Stemning er dog noget man kan sætte på flere måder, og det behøver ikke være gennem tapet eller vægmaling. Man kan sætte stemningen ved at finde den helt rigtige kombination af varme, bløde møbler eller man kan fokusere på lys- og varmekilder i hjemmet.

Hvis man vil lave et stemningsfuldt rum, specielt i en stue, kan man med fordel gå for en bioethanol pejs. Denne brænder rent, og hverken soder eller asker. Den store fordel med bioethanol pejs, udover at de ser fantastiske ud i ethvert hjem, og giver et designerpræg, er at man ikke behøver aftræk. Det vil sige, at du kan stille den hvor du vil i rummet, også fritstående. Det gør at man i meget højere grad kan lege med udtrykket.