De mest populre Aykasa kasser i 2022

Du har med sikkerhed set de populære opbevaringskasser fra Aykasa på sociale medier som Facebook, instagram og pinterest. Da kasserne først blev lanceret, blev de med det samme super populære og revet væk. Der er god grund til deres store omtale og popularitet. Kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevaringskasser vi alle kender, med Aykasa kasserne kan nemt indgå i indretningen.

Hos Little Happy kan du finde kasserne i flere forskellige størrelser samt mange farver, eller via. dette link: https://littlehappy.dk/aykasa. Kasserne er super smarte til indretning i hele hjemmet. De forskellige størrelser kasserne kommer i, gør det endnu nemmere at organisere hele huset.

Opbevaring med de populære Aykasa kasser

De populære opbevaringskasser fra Aykass skaber den perfekte opbevaring i hele hjemmet. Kasserne har især værelset en favorit på børneværelset til opbevaring af diverse, kasserne kan opbevare alt fra perler til bleer. Kasserne er super sjove at mix og match i både størrelser men også farver. Kasserne kommer i mange forskellige farver, så der er rig mulighed for at skabe et farverigt børneværelse.

  • Mini: Aykasa i størrelsen mini er super god til opbevaring af nips ting. Den kan bl.a. stå på skriveborde, spiseborde osv. og opbevare alt fra fjernbetjeningen til vitaminpiller. Derudover kan det også bruges i køleskabet, som en pålægs kasse eller til opbevaring af frugt og grønt. Der er super smart at opbevare sit frugt og grønt i en kassem fordi det sikrer, at de ikke bliver skadet.
  • Midi: Størrelsen midi har en god størrelse og passer ofte ind i skabe og kommoder, til fx opbevaring af tøj. Derudover kan midi også bruges på badeværelset til opbevaring af badeprodukter. Når kassen har været med i bad kan vandet nemt løbe ud gennem hullerne i bunden.
  • Maxi: Hvis du ønsker at opbevare tøj, som ikke passer til sæsonen eller legetøj er Aykasa i størrelsen maxi god. Kassen har en god stor størrelse, og kan nemt placeres under sengen eller oven på et skab. På den måde vil den altid være nemt og hurtigt tilgængelig.

Giv hjemmet farve med Aykasa

Aykasa kasserne kommer i en bred palette af farver. Der er altid fra sort og hvid til neon gul. Kasserne er en nem og sjov måde at give et rum farve på. Det er især meget populært, at med hjælp fra disse kasser at skabe et farverigt børneværelset.

Når børneværelset skal indrettes er det altid en god ide, at lade barnet være en del af det. Det vil sige, at de skal have lov til at være med til at vælge, hvilke farver Aykasa kasserne skal være i. Dette giver barnet en fornemmelse af de har været med til at indrette værelset, og dermed vil de blive stolte af værelset.