Brugbare og praktiske småting der kan gavne din husstand

I vores husstand er der en række ting, vi altid bare skal have. Det er for eksempel toiletpapir, håndsæbe, foliepapir og karklude. Det er ting, der gør hverdagen nemmere og mere praktisk for os.

Hver gang vi løber ind i et problem, eller har en mindre opgave der skal laves, så er det rart, man har det, der skal til, for at kunne ordne det hurtigt. Derfor vil vi give dig nogle tips til, hvad du ellers kan anskaffe dig, for at gøre hverdagen mere praktisk.

Dobbeltklæbende tape – Til gør-det-selv personen

I ens husstand oplever man nok ofte, at et eller andet går i stykker. Så har man et valg: anskaffer man sig noget nyt, eller prøver man på at reparere det? Og der er nok mange der tænker, at det ville være lettest at reparere det. Her kan dobbeltklæbende tape til gør-det-selv tilfælde anbefales.

Det er tape, der klistrer på begge sider, hvilket gør det ideelt til at tape forskellige ting sammen, hvis de er gået i stykker, for eksempel, eller til at hænge noget op på overflader uden man kan se tapen. Hvis man godt kan lide at fikse ting selv, så skal man have sådan en rulle liggende i skuffen.

Vejsalt – Tryghed om vinteren

Når årstiden skifter til vinter, og det bliver koldt, så døjer rigtig mange med, at de får is på vejen og fortovet uden for deres eget hus. Det sker specielt, hvis man ikke har så meget tid til at skovle sne, når det er landet.

Glatte veje og fortov er for det første irriterende, fordi man glider rundt, men det betyder også, det kan være farligt for folk, der er gangbesværede. For at fjerne isen hurtigt, skal man have en pose vejsalt ved hånden. Så strør man det blot på sit fortov, og lader saltet gøre arbejdet.

Luft på dåse – Rens upraktiske steder

Når du gør rent, vil du hurtigt opleve, der er steder, din klud eller støvekost ikke kan nå eller som ikke tåler vand. Det er for eksempel klimaanlægget i din bil, inde i dit tastatur eller computer osv. For at gøre det nogenlunde rent og nydeligt kan man anskaffe sig luft på dåse.

Luften er komprimeret, og skyder ud af dåsen med høj kraft og fart. Det kan løsne støv, og fjerne krummer. Det er et smart og billigt værktøj at have, når man skal rengøre skrøbelige genstande.