Tid til at skifte vinduer? Sådan her gør du

Noget af det, der gør en stor forskel i hjemmet, er dine vinduer. Det er jo udsigtsposten til resten af verden. Derfor skal de selvfølgelig se lækre ud, mens de isolerer dit hjem og holder varmen ude. Men desværre holder vinduer ikke for evigt. 

De rigtige vinduer kan løfte ens livskvalitet gevaldigt. Du kan se årstiderne skifte udenfor. Når det er lyst om sommeren, og sneen daler om vinteren. Så kan du følge med indenfor din stue. Alt sammen takket være dine vinduer. Vinduerne er hjemmets bedste ven, men desværre holder de ikke for evigt. Med tiden taber de deres isolerende effekt, og så er det tid til at skifte dem. 

En af de danske udbydere af vinduer er firmaet Bedst og Billigst A/S, som sælger billige vinduer og døre. Hos den rette forhandler kun du sikre dig, at du får den rette rådgivning til, hvornår det er på tide at skifte dine vinduer. 

Lav stearinlys-testen 

En af de letteste måder at undersøge dine vinduer på er at lave stearinglys-testen. Det er meget lettere end, det måske lyder. Du skal nemlig blot tænde et stearinlys og stille det foran dit vindue. Hvis du ser, at flammen begynder at bevæge sig, har vi balladen. Det er nemlig et tegn på, at dit vindue ikke holder tæt. Når flammen bevæger sig, er det nemlig et tegn på træk. 

Hvis det trækker igennem dit vindue, kan du godt regne, at det er tid til at skifte vinduet. Så er det nemlig blevet så slidt, at den isolerende effekt er forsvundet. Det kommer til at gå ud over dig og din pengepung. Det betyder nemlig, at din varmeregning også begynder at stige. Du skal nemlig bruge meget mere varme for at opvarme dit hjem, hvis vinduerne ikke er tætte.