Sådan bliver du god til at date online

Online dating er blevet meget populært de seneste par år. Online platforme titter frem i større og større antal, og du vil efterhånden møde flere og flere mennesker som dater online. I takt med at flere mennesker logger på online dating sider, kommer der også flere platforme til, og det bliver bedre at date online, når der er flere mennesker.  

Overvejer du om du skal i gang med at date online, men er lidt tilbageholden med at komme i gang fordi du er i tvivl om, hvordan det egentlig fungerer? Online dating er supernemt, og det handler egentlig bare om at springe ud i det – fuldstændig som dating i den virkelige verden. 

Hvor skal jeg gøre det henne? 

Hvilken platform du skal vælge at anvende til online dating, kommer meget an på hvad du leder efter og hvad du godt kan lide. Der er nogle platforme som man skal betale penge for og andre som er gratis. Det siger måske også lidt om niveauet af seriøsitet, som findes iblandt brugerne på platformen når det er gratis vs. betalt, og så kan man jo så gøre op med sig selv om hvad man søger. En af de mest populære datingsider i Danmark er Dating.dk. Hvis du gerne vil blive lidt klogere på dating.dk inden du tilmelder dig, kan du ved at klikke her læse en dating.dk anmeldelse – Danmarks første dating site er ‘still going strong

Hold hovedet højt 

Når man dater online, er det vigtigt at man holder hovedet højt. Online dating kan særligt være svært, fordi man mødes igennem en skærm. Det digitale møde skal helst blive til et fysisk møde, men i den proces kan der ske mange ting på vejen. Når man sidder bag en skærm, kan moralen og tilstedeværelsen glippe lidt, og derfor er det vigtigt at du ikke lader dig slå ud, hvis du fx ikke får et svar tilbage.