Coleslaw med
kapers og sesamfrø

Foto: Line Falck

Denne salat smager herligt alene eller som tilbehør til middagsmaden.

 

Ingredienser

4-5 mellemstore gulerødder, groft revet
en stor skive hvidkål i tynde strimler
2-3 spsk små kapers

 

Dressing

2 spsk mayonnaise
2 spsk olivenolie
4 spsk citronsaft
1 tsk sennep
1 tsk karrypulver
1½ tsk groft havsalt

 

Tilbehør

2 spsk sorte sesamfrø
evt. klippet purløg
brød

 

Tilberedning

Bland de revne gulerødder og hvidkålsstrimlerne (ca. lige meget af hver) med kapers i en skål.
Lav en dressing af mayonnaise, olie, citronsaft, sennep, karrypulver og salt og hæld den over salaten. Drys med sesamfrø og evt. purløg og servér med brød eller som tilbehør til en hovedret.

 

af Hanne Holm