Mellemøstlige køkkener
på Nørrebro

Mellemøsten byder på en rig madkultur opstået i områder med alt fra frugtbare dale til støvede ørkener, en madkultur udviklet i menneskemyldrende storbyer, i småbitte samfund langt ude på landet og mellem nomader. Med et begrænset antal råvarer byder køkkenerne på mange smagsoplevelser.

Hanne Holm har sammen med en gruppe beboere fra Nørrebro med mellemøstlig baggrund udvalgt opskrifter fra Marokko i vest, Tunesien, Ægypten, Tyrkiet, Libanon, Palæstina, Jordan, Syrien, Irak og Iran som det østligste land. Opskrifterne illustreres af fotograf Torsten Graaes smukke madbilleder.

Pris kr 250
208 sider
Foto: Torsten Graae
Udgivet 2010, 2. oplag
ISBN 978-87-641-0616-9

Køb bogen fra Forlaget Klematis

Se Selma Lamai Design’s proces her